Daca iti place un buchet si te-ai hotarat sa comanzi, e simplu ce ai de facut mai departe: un click pe casuta - Adauga sau direct pe imaginea buchetului ales, urmeaza sa scrii un mesaj pe care il vom transcrie pe un cartonas sau daca ai ales o felicitare, vom scrie mesajul tau direct pe felicitarea alesa. Mergi spre finalizarea comenzii unde trebuie sa completezi datele tale de contact, adresa destinatarului pentru care doresti sa livram florile, intervalul orar in care doresti livrarea si chiar poti preciza o anumita ora. 

Mai departe vei fi redirectionat spre PayU, furnizorul nostru de servicii pentru plati online cu cardul. Daca plata a fost acceptata, vei primi un email de confirmare.

Preluam si comenzi telefonice la 0753-870973, prin care poti sa folosesti alte modalitati de plata: plata ramburs, plata prin virament bancar, plata prin mandat postal, plata prin WesternUnion. 

Plata ramburs presupune ca persoana care face comanda sa fie si destinatarul comenzii. Modalitatea de plata ramburs se accepta doar in timpul programului de zi.

Plata prin virament bancar se accepta inainte cu o zi inainte de data la care doresti sa livram comanda, in contul urmator:

SC AFRA FLOWERS SRL

Banca: RAIFFEISEN BANK Cluj Napoca

Cont RON:   RO 51 RZBR 0000 0600 1510 7516

Cont EURO: RO 45 RZBR 0000 0600 1510 7527

CUI: RO30869413

Dupa ce ai facut plata te rugam sa ne trimiti o copie a ordinului de plata pe mail la office@floraria-afra.ro.

Pentru platile prin mandat postal sau WesternUnion te rugam sa ne scrii pe office@floraria-afra.ro

 

Serviciul de comenzi online este nonstop. Pentru comenzile cu livrare in timpul programului de noapte, taxa de livrare este de 50 lei. Pentru comenzile cu livrare in timpul programului de zi nu se plateste taxa de livrare. In cazul livrarilor in timpul programului de noapte se accepta doar plata cu card online. Alte modalitati de plata acceptam doar in cazul unei intelegeri prealabile intre clientul care doreste livrarea si operatorul nostru de comenzi, in concordanta cu politica florariei Afra. Livrarile in timpul programului de noapte se realizeaza catre un alt destinatar decat persoana care a plasat comanda, doar cu acordul prealabil al destinatarului. In cazul in care destinatarul se afla la o petrecere, nunta, eveniment, locuri publice cu program nonstop, acest acord nu mai este necesar.In cazul comenzilor plasate in timpul programului de noapte, se poate solicita livrare tot in timpul programului de noapte doar pentru data urmatoare zilei in care s-a plasat comanda.

Serviciul de comenzi telefonice este deschis doar in timpul programului de zi, 8am - 8pm in fiecare zi.

Odata comenzile livrate catre destinatari, confirmarea de primire o vom transmite prin sms sau prin email.